Necta Korinto Instant/Espresso

Компактна, лесна за користење и исклучително разновидна, Korinto има се што посакувате. Korinto е резултат на повеќе од четириесет години искуство на брендот Necta. Претставува одличен автоматски диспанзер за топли напитоци со најквалитетни компоненти и цврсти материјали што му овозможуваат да ја издржи преоптовареноста.
Префинетиот дизајн и особено лесниот интерфејс го прави Korinto идеален за било која средина, како што се хотели, клубови, ресторани, итн. Специјални верзии се развиени за барови и кафулиња, поради неговата способност да пушта кафе во две шолји истовремемено.

Број на селекции: 8
Број на канистри: 3
Капацитет за кафе во зрно: 0,95 – 1,4 килограми.
Висина: 715 мм
Ширина: 331 мм
Длабочина: 528 мм
Тежина: просечно 32 килограми

Категории: ,