Апарат за топла/ладна вода

Димензии : 365*345*975 mm
Тежина : 15 kg
Боја: Бела/Сива
Напон : 220 V/50 Hz
Топла вода : 85 – 95 С , 5Л/Час
Ладна вода : 5 – 10 С , 2Л/Час
Ладилен медиум : R 134a eco