Necta Kikko Max

Kikko Max е повисока верзија на добро познатиот Kikko од брендот Necta. Со промена на висината, селекција и плаќањето, Kikko Макс создава подобро корисничко искуство. Зголемениот капацитет на чаши гарантира способност за да ги задоволи индивидуалните вкусови. Kikko Max е наменета за средни локации.

Функционалности:
– Капацитет: 620 чаши
– Тежина: 126 килограми
– Димензии: Ш 540 X Д 650 X В 1830 cm
– 6 чекори на дозирање шеќер