Necta Brio 3

BRIO 3 е модерна вендинг машина за кафе, изработена за локации со средна големина и нуди иновативен дизајн и функционалности кои не се достапни кај други машини со ваква големина. BRIO 3 е едноставна за користење и со својата компактна големина и добар изглед може да биде лесно лоцирана во канцеларии.

Функционалности:
– Капацитет: 300 чаши
– Тежина: 67 килограми
– Димензии: Ш 540 X Д 585 X В 760 мм
– 6 чекори на дозирање шеќер