FAS WINNING

Вендинг машина која што претставува комбинација од квалитетот на MPS капсулите и достапноста на зрната кафе. Погодна за широка потрошувачка. Идеално решение за големи претпријатија, јавни простори и секое друго место со висока потрошувачка на кафе.

Функционалности:

– Капацитет: 780 чаши
– Димензии: Ш 690 X Д 760 X В 1830 cm