Wurtilizer

Со висок степен на задоволство на клиентите, сигурна технологија и иновативни дизајн идеи, Wurlitzer автоматите го направија својот белег врз секторот за вендинг машините. Машината е составена од 8 спирали и 5 фиоки.

Категории: ,