Rhea Lioness

Rhea Lioness е инстант машина произведена од Rheavendors. Работи со 4 или 5 видови на топли напитоци. Погодна е за кафулиња, слаткарници, хотели, канцеларии и др.

Димензии:
Висина: 502 мм
Ширина: 379 мм
Длабочина: 450 мм
Тежина: 27 кг.

Категории: ,