Snakky

Флексибилна машина за различни потреби. Со своите кориснички функции, Snakky обезбедува совршено решение за многу мали и средни локации благодарение на своите намалени димензии и мала зафатнина. Нудејќи одлична вредност за парите, машината е дизајнирана за да понуди комплетно решение за храна и пијалаци.

Димензии:
Ш 700 X Д 855 X В 1700 мм
Тежина 190 кг
Број на селекции: максимум 36
Број на ленти: максимум 6

Категории: ,