Necta Kobalto

Полу-автоматот Kobalto е направен со висококвалитетни компоненти и спортски модерен италијански стил на дизајн. Со капацитет до 150 чаши и ширина од само 470мм, Kobalto е идеално погоден за оние кои сакаат да го искористат најголемиот дел од нивниот ограничен простор. Полу-автоматот работи со кафе во зрно.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
– Едноставен интуитивен кориснички интерфејс
– Прилагодлив електронски дисплеј
– Лесно прилагодено мени за пијалаци

Категории: ,