La Piccola Piccola

Кафе машината La Piccola Piccola работи со ESE систем. Идеална е за во канцеларија или за домашна употреба.
Карактеристики:
– Резервоар за вода од 1 литар
– Изработена е од нерѓосувачки челик
– Безбедносен термостат
– Минималистички дизајн
– Две бои: Сребрена и златна
Машината работи со чалди од брендот Bianchi.

Нарачај онлајн! Кликни овде!