Saeco Combi 36

Функционалности:

36 разни производи (во зависност од големината)
Видови производи: лименки, шишиња, чипс, чоколади, во мирување.
Ладилник машина (опција за исклучување)
5-6 коцки (зависно од големината на производот)
Димензии: Ш700 X В1700 x Д850
Доволно мал да се вметне преку стандардни врата.
Тежина: 222 килограми

Категории: ,