Necta Astro

Astro инстант автоматот е средно обемен модел на вендинг машина за топли и ладни пијалоци, што нуди широк избор на пијалоци што одговараат на различни вкусови. Со својот севременски дизајн, Астро овозможува едноставена и ефикасна услуга.

Функционалности:
– Капацитет: 650 чаши
– Тежина: 165 килограми
– Димензии: Ш 650 X Д 760 X В 1830 cm
– 6 чекори на дозирање шеќер
– Опција – единица за разладување