Bianchi BVM 952

BVM 952, вендинг машина за топли и ладни напитоци со капацитет од 500 чаши и со 48 програмабилни селекции. Засилени со: миксери и болјери кои се екстрахираат за да се направи одржувањето полесно. Диспензерот за чаши е прилагодлив за различни дијаметри, а диспензерот за лажици е прилагодлив за 90-105 мм.

Функционалности на производот:

– Капацитет: 500 чаши
– Тежина: 150 килограми
– Димензии: Ш 666 X Д 776 X В 1630 cm